Vacature Online marketeer

Sissl is op zoek naar uitbreiding van het team! Ben jij een ambitieuze en innovatieve online marketeer? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat zoeken we?

We zoeken een online marketeer met werkervaring die onze marketingafdeling komt versterken. Je bent een kanjer op het gebied van online marketing en je weet alles over online strategieën en optimalisatie van marketingcampagnes. Hart voor de zaak, dat is de slogan van Sissl. Dat is precies wat we ook in onze nieuwe collega zoeken!

Wat ga je doen?

Samen met je collega’s van marketing, grafisch en development werk je aan uiteenlopende projecten voor diverse bedrijven. Je bent in de breedste zin bezig met online marketing en maakt er een sport van hier steeds het beste van te maken. Je houdt je onder andere bezig met marketingcampagnes, SEO, adverteren op verschillende kanalen, social media, analytics, rapportages en nog veel meer.

Wat vragen we van je?

  • Ervaring met online marketing, waaronder SEO, SEA, social media en analytics
  • Enthousiasme en gedrevenheid
  • Goed in woord en geschrift
  • Flexibiliteit
  • Creativiteit

Wat krijg je?

Een leuke werkomgeving met veel flexibiliteit, afwisselend werk, leuke collega’s en goede voorwaarden. Deze functie is voor 32-40 uur per week. Je krijgt een goed salaris, afhankelijk van je werkervaring tussen de €2.300 en €3.500 per maand op fulltime basis.

Ben je al verkocht?

Dan zien we je hopelijk snel op kantoor voor een drankje! 🥂