Vacature Content Marketeer

Sissl is op zoek naar uitbreiding van het team! Ben jij een enthousiaste en creatieve content marketeer? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat zoeken we?

We zoeken een content marketeer met werkervaring die onze marketingafdeling komt versterken. Je bent een topper op het gebied van contentmarketing en je weet alles over het bedenken, creëren en plannen van content. Hart voor de zaak, dat is de slogan van Sissl. Dat is precies wat we ook in onze nieuwe collega zoeken!

Wat vragen we van je?

  • Ervaring met contentmarketing, waaronder het schrijven van teksten, social media, SEO en marketingcampagnes
  • Je bent goed in woord en geschrift en je hebt een vlijmscherpe pen
  • Creativiteit
  • Enthousiasme en gedrevenheid
  • Flexibiliteit

Wat ga je doen?

Samen met je collega’s van marketing, grafisch en development werk je aan uiteenlopende projecten voor diverse bedrijven. Je houdt je dagelijks bezig met alle aspecten van contentmarketing en je wilt hier steeds het beste van maken. Je houdt je onder andere bezig met marketingcampagnes, copywriting, SEO, social media, rapportages en nog veel meer.

Wat krijg je?

Een leuke werkomgeving met veel flexibiliteit, afwisselend werk, leuke collega’s en goede voorwaarden. Deze functie is voor 32-40 uur per week. Je krijgt een goed salaris, afhankelijk van je werkervaring.

Ben je al verkocht?

Dan zien we je hopelijk snel op kantoor voor een drankje! 🥂