Harde werkers

Sissl heeft voor jou een team van toegewijde talenten samengesteld die allemaal een eigen specialisatie hebben. Vanuit die verschillende passies binnen de marketing gaan zij er hard tegenaan.

Onze mensen

"Individuen kunnen elkaar aanvullen en samen wordt dat één geheel"

Sissl brengt passionele en talentvolle mensen samen in één team om zo alle facetten van marketing onder handen te nemen. Door daarin creativiteit, kennis en kunde te combineren willen wij onze partners  verrassen, inspireren, motiveren en optimaliseren.

Een jong bedrijf vraagt om een grensverleggende en eigentijdse aanpak en wat heb je daarvoor nodig? Jonge honden met ambitie die ook nog eens plezier hebben in wat ze doen. Dat zijn wij. We hebben allemaal een andere achtergrond en onze ervaring kun je vinden in onder andere de mode, de detachering, de horeca en de scheepvaart en daar ligt onze kracht. Individuen kunnen elkaar aanvullen en samen wordt dat één geheel.

Christel

Eindbaas

Dominic

Koppelaar en blusmeester

Ger

Nestor

Joukje

Impressiemaker

Kelly

Impressiemaker

Peter

Matchmaker & patron

Quinn

Impressiemaker

Ricardo

Stijlmaker

Richard

Eindbaas

Roderick

Impressiemaker

Roy

Management Assistent

Sharina

Impressiemaker

Sofie

Impressiemaker

Susanne

Schatbewaarder

Join the team!

Waar ligt jouw kracht?

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe talenten! Ons team werkt samen aan uiteenlopende opdrachten en door onze krachten te bundelen, boeken we resultaat. We zoeken dus mensen die goed kunnen samenwerken en die een specialiteit hebben in de marketing, communicatie of events.